ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΝΠΔΔ  ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

1/10/14

Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στην Τρίπολη


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης ηλικίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλία στην Τρίπολη δοξολογία και στην συνέχεια προσφέρθηκε καφές και κεράσματα στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης (Πλατεία Βαλτετσίου) και στο παράρτημα του

Σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΔΔ συμμετείχε στις εορταστικές λιτές εκδηλώσεις

Τα μέλη του ΚΑΠΗ μιλώντας με τους εκπροσώπους του ΝΠΔΔ αλλά και με τον ίδιο τον Πρόεδρο ζήτησαν περισσότερη στήριξη για τα  επόμενα χρόνια από την νέα δημοτική αρχή που μόλις πριν ένα μήνα ανέλαβε τον Δήμο .

Στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Θεόδωρος Καραλής υποσχέθηκε σε όλους ότι η πόρτα θα είναι ανοιχτή σε προτάσεις και τόνισε ιδιαίτερα την ενίσχυση των δομών του ΚΑΠΗ μέσα στους επόμενους μήνες ώστε να είναι ακόμα καλύτερη η ποιότητα ζωής και με υψηλότερες παροχές για τα μέλη.
«Μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας θα είμαστε δίπλα τους γιατί το αξίζουν. Ο Δήμαρχος θα είναι και αυτός δίπλα τους. Ακούσαμε τα προβλήματα τους και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Δήμαρχος δε μπόρεσε να είναι μαζί μας σήμερα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά στέλνει τις ευχές του και θα επισκεφτεί σύντομα τα ΚΑΠΗ»

Ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Κάμαρης είπε «Τα προβλήματα είναι πολλά Όμως στο άμεσο μέλλον εμείς και ο Δήμαρχος μας θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το καλύτερο για την Τρίτη ηλικία και στέλνει τις ευχές του στα μέλη για υγεία , μακροζωία  »


Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.


Εκ του ΝΠΔΔ