ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΝΠΔΔ  ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

10/10/14

Ανοίγουν ξανά για το κοινό οι πισίνες του κολυμβητηρίου


Ανοίγουν ξανά για το κοινό οι πισίνες του κολυμβητηρίου από σήμερα και έτσι από Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00μμ – 20.00μμ, στην διαδρομή 5 και υπο την επίβλεψη κολυμβητικών σωματείων της πόλης θα μπορούν πάλι οι πολίτες να χρησιμοποιούν την πισίνα του κολυμβητηρίου.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Θ. Καραλής ήρθε σε επικοινωνία με τους υπευθύνους των κολυμβητικών συλλόγων (Παναγάκης από την ΑΕΤ, Αγγελόπουλο από τον ΚΟΑΤ και Μπερδούση από τον Ποσειδώνα) και ζήτησε να διαθέσουν τους προπονητές τους ώστε να επιτηρούν το διάδρομο που κολυμπάει το κοινό.

Παράλληλα, ο Θ. Καραλής, την προσεχή Τρίτη, θα θέσει θέμα στη διοίκηση του ΝΠΔΔ, για την πρόσληψη ναυαγοσώστη για το επόμενο τρίμηνο. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πρόσληψης (απαιτούνται μερικές μέρες), το κολυμβητήριο για το κοινό θα λειτουργεί υπό την επιτήρηση προπονητών από τα κολυμβητικά σωματεία.

Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία του κοινού αλλά θα πρέπει να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για ασφαλή κολύμβηση και  χρήση της κολυμβητικής δεξαμενής.

Εκ του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης
Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Καραλής