ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΝΠΔΔ  ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

16/10/14

Επίσκεψη Πρόεδρου του ΝΠΔΔ στο Μουσείο Παπαναστασίου στο Λεβίδι.


 Επίσκεψη στο Μουσείο Παπαναστασίου στο Λεβίδι πραγματοποίησε χθές ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ  Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής και οι Συνεργάτες του .

Αφού συνομίλησε με τον Πρόεδρο της ομάδας Λεβιδίου κ. Παρασκευόπουλο συζητήθηκε η παραχώρηση της αίθουσας του ισογείου 80 τμ στο Αθλητικό ποδοσφαιρικό Σύλλογο Λεβιδίου για τοποθέτηση αθλητικών οργάνων.  Αυτό ήταν ένα αίτημα πολλών ημερών στο ΝΠΔΔ από τους παράγοντες της ομάδας και του κ. Παρασκευόπουλου.  Η παραχώρηση δεν μπορεί να  γίνει χωρίς απόφαση  του Δ.Σ. τόνισε ο Πρόεδρος  κ. Θεόδωρος Καραλής διότι το Μουσείο ανήκει στο ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης.

Έπειτα επισκέφτηκαν τον πάνω όροφο όπου βρίσκεται το Μουσείο Παπαναστασίου και ενημερώθηκαν για την ψηφιοποίηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες καθώς συζήτησαν και για την τουριστική προβολή αυτού του πολύ σημαντικού Μουσείου, στολίδι του Λεβιδίου, που άλλο δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Την ξενάγηση έκανε ο κύριος Τασος Παπαναστασιου.

Ο κ. Καραλής τελειώνοντας την επίσκεψη τόνισε ότι πρέπει να αναδειχτεί το Μουσείο Παπαναστασίου ώστε να γίνει σημείο τουριστικής αναφοράς και πιο επισκέψιμο γιατί ο Δήμος Τρίπολης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου.